به گزارش بشارت نیوز : روز جمعه درگیری شدیدی بین نیروهای انصارالله و شبه نظامیان دولت منصور هادی در نزدیکی خیابان الخمیسن و الصالح در شرق شهر الحدیده (غرب یمن) صورت گرفت.
منابع یمنی گزارش دادند که در این درگیری، تعدادی از شبه نظامیان وابسته به دولت مستعفی کشته و یا زخمی شدند.
شبکه المسیره نیز در گزارشی درباره تازهترین اقدام ائتلاف سعودی در نقض آتش بس الحدیده خبر داد که متجاوزان طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳ هواپیمای جاسوسی خود را بر فراز آسمان الخمسین، الجبلیه، التحتیا و الدریهمی به پرواز درآوردند.
بنا به گزارش اتاق افسران ارتش یمن، ائتلاف متجاوز دیروز با انجام حملات توپخانهای خود، ۲۹ مورد نقض و با آتشباری، ۱۰۵ مورد نقض آتش بس در الحدیده را مرتکب شدند.
توافق بر سر آتش بس در شهر الحدیده و بندر راهبردی آن، مهمترین دستاوردی بود که در چهارمین دور از مذاکرات طرفهای یمنی در استکهلم سوئد حاصل شد، اما ائتلاف سعودی هر بار با انجام حملات گوناگون آن را نقض میکند.
ثبت دیدگاه